Qui soc?

 

Em dic Josep De Barberà i Johera, vaig néixer a Barcelona l’any 1964, fill d’en Pere i la Sole, germà de la Helena i pare d’en Víctor, i marit –encara que ella ja no és amb nosaltres- de l’Aurora, en l’actualitat la meva parella és el David.

Fa més de 40 anys que formo part de l’Ajuntament de Barcelona on, com a servidor públic, he tingut el plaer de desenvolupar funcions en diversos àmbits dels serveis a les persones com ara: Joventut, Serveis Socials i Cultura. També he estat professor de formació ocupacional i he col·laborat com a docent en post-graus de la Universitat de Salamanca. Durant molts anys he estat vinculat en el món de les associacions i del cooperativisme.

Pel que fa l’activisme polític milito al Partit dels Socialistes de Catalunya, i amb ell vaig ser Conseller Tècnic de Sarrià-Sant Gervasi, i Conseller del mateix Districte d’on es la meva agrupació d; sóc en aquests moments membre de l’executiva de l’agrupació i de la federació de Barcelona, així com Conseller Nacional. En l’actualitat el meu lloc de treball és el de Cap de Gabinet de la Regidoria d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Enamorat de Barcelona, del seu urbanisme, de la seva vida i sobretot de les persones que són ciutadanes d’ella, del seu dinamisme i progrés, dels seus barris i districtes, especialment el de Sarrià-Sant Gervasi i el de Nou Barris, on treballo i visc respectivament. Vull parlar, si m’ho permeteu, en aquest celobert nou que ens ofereix la xarxa, de la ciutat, de la meva família i de mi. M’acompanyes?

4 pensamientos en “Qui soc?

  1. M’encana el teu bloc. Estem amb tú cosí. El que dius amb aquestes paraules es exactament el que em surt el cor. Vull una Barcelona pels barcelonins progresista i enriquidora, on també puguin venir els turistes peró amb la prioritat per el ciutadans. Sí, vull que l’ajuntament deixi de retallar el fons públic! Vull que modifiqui el rumb! Una abraçada, gemma

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s